Haber

Ömer Erdoğan: Adana Demirspor’u tebrik ederiz, Runarsson’un durumu iyi

– Ömer Erdoğan: “Adana Demirspor’u tebrik ediyorum”

Erdoğan: “Runarsson’un durumu iyi”

ADANA – Corendon Alanyaspor Teknik Müdürü Ömer Erdoğan, “Çıkışlarda çok ciddi top kayıpları yaşadık. Bu ister istemez top kaybı sonrası geçiş oyununda Adana Demirspor’a fırsat vermemize neden oldu. Maç 4-2 olduktan sonra bile oyuncularımız başarılı oldu. Üçüncü golü bulma çabası. Oyuncularımı ve Adana Demirspor’u tebrik ediyorum” dedi.

Spor Toto Muhteşem Lig’in 33. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 4-2 mağlup olan Corendon Alanyaspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, maç sonunda basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulundu. Adana Demirspor’un oyuna çok hakim olduğunu belirten Erdoğan, şunları söyledi:

“4-2 mağlubiyet aldık. Geçen haftaki Ümraniyespor maçına göre özellikle top bizdeyken daha bilinçli oynayan, topun arkasında daha isabetli durmaya çalışan bir Alanyaspor grubu vardı. Çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Özellikle içeride çok istekli oynadık.Taraftarın önünde ofansif futbol oynayan, çok uygun geçişler yapan, hem yanlara hem de defans hatlarına hücum eden, özellikle merkezden topla birbirini takviye eden bir takıma karşı oynadık. Hücumda aslında oyuncularımızla hafta içi çalıştık. Ama daha az net pozisyonlar vermemiz gerekiyor. Daha az top kaybetmemiz gerekiyor. Çünkü özellikle çıkışlarda çok önemli top kayıpları yaşadık. Bu da ister istemez top kaybından sonra geçiş oyununda Adana Demirspor’a fırsat vermemize neden oldu. 4-2 biten maçın ardından oyuncularımız 3. golü bulmak için çaba sarf etti. Adana Demirspor’u da tebrik ederim. İşte başlıyoruz. Bizi desteklemeye gelen Alanyaspor taraftarlarına da teşekkür etmek istiyorum.”

Maçta sakatlanan kaleci Runarsson’un sağlık durumu hakkında bilgi veren Erdoğan, “Talihsiz bir çarpışma sonrası maalesef başı ağrıdı. Sağlıklı bir şekilde katılıyor” dedi.

aralikhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu