Ekonomi

Worthington Steel yeni ablasyon teknolojisi ile genişliyor

COLUMBUS, Ohio – Worthington Steel, Inc. (NYSE:WS), ArcelorMittal Tailored Blanks ile sıcak şekillendirilmiş özel boşluklar üretmek için patentli bir ablasyon teknolojisini kullanmak üzere bir lisans anlaşması imzaladı. Bugün duyurulan bu hamle, şirketin Kuzey Amerika operasyonlarında, özellikle de Monroe, Michigan tesisindeki ilerlemesine işaret ediyor.

Söz konusu teknoloji, araç mukavemetine, çarpışma performansına ve ağırlık azaltmaya katkısı nedeniyle otomotiv endüstrisi için gerekli olan gelişmiş yüksek mukavemetli çeliğin kaynağı için çok önemlidir. Ablasyon işlemi özellikle presle sertleştirme uygulamaları için bir ön koşul olan alüminyum silikon kaplamanın bir işlenmemiş parçanın kaynak kenarından çıkarılmasını hedefliyor.

Worthington Steel Başkanı ve CEO’su Geoff Gilmore, Kuzey Amerika’da bu ablasyon teknolojisi ve sıcak şekillendirilmiş özel işlenmemiş parça kombinasyonunu sunan sadece iki şirketten biri olmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi. Bu segmentin özel işlenmemiş parça pazarındaki büyüme potansiyelini ve otomotiv güvenliği ve verimliliği açısından önemini vurguladı.

Worthington Steel ve BAOSteel’in ortak girişimi olan TWB Company, 300.000 metre karelik bir alana yayılan ve şu anda çeşitli türlerde özel işlenmemiş parça ve rulo üreten Monroe tesisinde tam otomatik bir ablasyon hattının kurulumunu denetleyecek. Yeni hattın uygulanmasının, tam üretim başlamadan önce OEM kalifikasyonları için 12-15 ay sürmesi bekleniyor.

TWB, Amerika Birleşik Devletleri, Ontario ve Meksika’da birden fazla lokasyonda faaliyet gösteren özel kaynaklı ürünler konusunda Kuzey Amerika’da pazar lideri olarak tanınmaktadır. Şirketin ablasyon teknolojisine doğru genişlemesi, gelişen pazar koşullarında müşteri ihtiyaçlarını desteklemek için devam eden çabalarının bir parçasıdır.

Bu gelişme, metal işleme alanında güçlü bir üne ve 4.600 kişilik bir işgücüne sahip olan Worthington Steel’in basın açıklamasına dayanmaktadır. Şirket, birçok ülkede 32 tesis işletmekte, bir dizi katma değerli işleme kapasitesi sunmakta ve çelik işlemede sürdürülebilir bir gelecek için çaba göstermektedir.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu